woensdag 21 september 2016

2jaar geleden dan gestart met een complete aanpassing van mijn visie op hoe een gezonde maaltijd moest uitzien.
Het beknopte basisprincipe is simpel :
Groenten zijn een vaste waarde en die combineer je met -of vlees -of kaas - of vis -of vleesvervangers.
Het afkicken van onze brood en aardappelverslaving was best even wennen ....
Verder is het gek genoeg nét gezond bewezen om olijfolie extra vergine, kokosolie extra vergine, volle room  volle youchurt en allerhande kazen te gebruiken ! in de juiste combinaties wel te verstaan .
Het lijkt bizar maar sinds ALLE LIGHT SPUL gebannen werd uit mijn keuken zijn mijn lever nier pancreas en cholesterol waarden drastisch verbeterd. Hoe dichterbij je met fabrieksonbewerkte producten aan de slag gaat hoe vlotter en sneller uw lichaam weet wat het ermee aan moet.
Dat resulteerd dan weer in een betere hormoonhuishouding en verbranding .
Dus alles waar aspartaam of suikervervangers inzitten komen er niet meer in 😉gevolg enorme afname van migraine aanvallen. In plaats van witte suiker of aspartaam gebruik ik met mate! Kokosbloesemsuiker  ahornstroop grade C en honing van bij de lokale imker.
HET MOOIE SIDE EFFECT VAN DIT ALLES WAS EEN STARTGEWICHT VAN 88.8KG EN EEN JAAR LATER 58.8 JAWEL !!! EN DIT ZONDER HONGER OF MARTELING

Geen opmerkingen:

Een reactie posten